Kellonaika on nyt Pe Joulu 14, 2018 3:50 pm

Vaikka tämän sivuston ylläpitäjät ja moderaattorit pyrkivät poistamaan tai muokkaamaan kaiken yleisesti arvelluttavan sisällön niin nopeasti kuin mahdollista, on mahdotonta tarkistaa jokaista viestiä. Tiedostatte siis, että viestit sivuilla ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä ylläpidon, moderaattoreiden tai webmasterin (lukuunottamatta heidän itsensä kirjoittamia viestejä) ja siksi he eivät ole vastuussa näistä kirjoituksista.

Suostut olemaan esittämättä mitään loukkaavaa, vihamielistä, epämoraalista tai muutakaan materiaalia joka voisi loukata voimassa olevia lakeja. Toimimalla tätä vastoin voidaan sinut välittömästi ja lopullisesti poistaa järjestelmän käyttäjistä (tarvittaessa yhteydentarjoajaasi otetaan yhteyttä). Kaikkien viestien IP-osoite tallennetaan tämän vuoksi. Suostut siihen, että webmaster, ylläpito ja moderaattorit ovat oikeutettuja poistamaan, muokkaamaan, siirtämään tai sulkemaan minkä tahansa aiheen milloin tahansa. Käyttäjänä suostut siihen, että kaikki yllä annettu tieto tallennetaan tietokantaan. Tätä tietoa ei anneta millekään kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi. Webmaster, ylläpito ja moderaattorit eivät ole vastuullisia jos tietoturva vaarantuu hakkerointiyrityksistä tms. johtuen.

Tämä sivusto käyttää avusteita (cookies) tallentamaan tietoa paikalliselle tietokoneelle. Nämä avusteet eivät sisällä mitään yllä annetuista tiedoista, niiden ainoa tarkoitus on helpottaa käyttöä. Sähköpostiosoitetta käytetään vain käyttäjän tarvitsemien tietojen lähettämiseen (Sekä salasanan lähettämiseen jos unohdat sen).

Klikkaamalla Hyväksyn hyväksyt nämä ehdot.
Tällä sivulla on voimassa yleinen nettietiketti.
Tällä sivulla kiusaaminen, rasismi sekä toisia muuten vain loukkaava sisältö on ankarasti kielletty.

Ennenkuin kirjoitat jotain mieti uskaltaisitko sanoa sen ääneen äidillesi. Samoin kaikki väkivaltaa, vihaa, syrjintää, ihmiskauppaa, tai päihteitä ihannoiva sisältö on kielletty.

Seksi-aiheisen materiaalin levittäminen kielletty. Ala-ikäisiä eroottisesti kuvaava materiaali kielletty. Intiimialueita paljastavien kuvien jako kielletty. Toisten henkilöiden loukkaamiseksi tehty materiaali kielletty.

Tekiänoikeuksia loukkaava materiaali kielletty.

Eli jos näet netissä kuvan, se ei tarkoita että sitä saa käyttää. Jos haluat käyttää netistä löytämääsi kuvaa ota yhetyttä kuvan tekijään ja neuvottele hänen kanssaan.


Kirjautumalla näille sivuille hyväksyt käyttöehdot, joiden mukaan sinun tulee käyttäytyä nettiketin mukaisesti. Mikäli Owslamme huomaa sinun rikkoneen sääntöjä Owsla pidättää oikeuden poistaa käyttäjäsi välittömästi ilman ennakkovaroitusta.